Pokemon Lost Origin Banner

Uitbreiding Pokémon Lost Origin

Na Pokémon GO staat de volgende uitbreiding van The Pokémon Company alweer voor de deur. Het gaat dit keer om de langverwachte uitbreiding Pokémon Lost Origin. Zoals de naam al doet vermoeden, zal “The Lost Zone” weer terugkeren.

The Lost Zone is een oude mechanic die het kaartspel ten goede komt. Zo kan je een kaart niet terug krijgen als deze naar the Lost Zone is verbannen. Dezelfde mechanic werd in 2018 opnieuw gebruikt in de uitbreiding “Ultra Prism”. Er is na de uitbreiding Ultra Prism geen gebruik meer gemaakt door The Pokémon Company om deze mechanic weer tot leven te wekken. Tot nu! Want in de nieuwste uitbreiding van de Pokémon Company zal the Lost Zone weer nieuw leven worden ingeblazen.

Pokémon Lost Origin – Sword & Shield 11

In Japan kunnen ze al vanaf mei 2022 genieten van Lost Origin. In Japan is de set opgesplitst in twee uitbreidingen. De uitbreiding heten “Dark Phantasma” en “Lost Abyss” en zijn met veel lof ontvangen over heel de wereld. Zo bevat deze uitbreiding een alternative art van Giratina die raw al € 300,- oplevert. De twee Japanese zullen samengevoegd en zal in Nederland dus Lost Origin gaan heten.

Buiten de kaarten die in de twee Japanse uitbreidingen zitten, zullen er nog kaarten uit andere Japanse uitbreidingen in Lost Origin worden uitgebracht, die nog niet in Europa zijn verschenen. Hierbij kunt u denken aan de Pikachu V en Pikachu VMAX van “VMAX Climax” wat twee geweldige kaarten zijn. Lost Origin wordt zelfs misschien wel de uitbreiding van het jaar en kan zelfs Brilliant Stars voorbijstreven.

Pokemon Lost Origin Pikachu V Japanese
Pokemon Lost Origin Pikachu VMAX Japanese

Wat we tot nu toe weten over Pokémon Lost Origin

Lost Origin staat al te kloppen aan de deur en komt op 9 september van dit jaar uit. We weten dat er 3 Radiant Pokémon in Lost Origin zullen verschijnen en dat er buiten de Radiant Pokémon, de uitbreiding meer dan 190 kaarten zal bevatten. Van deze 190 kaarten zullen er 14 kaarten V zijn, 1 kaart een VMAX en zal er ook nog eens 15 trainer kaarten in de “Trainer Gallery” subset zitten.

De uitbreiding heeft Giratina, Aerodactyl, Magnezone en Hisuian Zoroark als uitgelichte Pokémon. De Aerodactyl en Giratina zullen allebij een Alternative Art krijgen. Deze zien er echt fantastisch uit. Hieronder vindt u een handig overzicht:

  • Meer dan 190 kaarten
  • 3 nieuwe Radiant Pokémon
  • 6 fantastische Pokémon VSTAR kaarten
  • 14 sterke Pokémon V en 1 reusachtige Pokémon VMAX
  • 30 kaarten met speciale tekeningen in de Trainer Gallery subset
  • meer than 15 Trainer kaarten
Pokemon Lost Origin - Elite trainer box Pokemon center
Pokemon Lost Origin - Elite trainer box

Pokémon uitbreidingen en de verschillende producten

Lost Origin is een echte uitbreiding dus geen “holiday-set”. Dit houdt in dat de uitbreiding ook booster boxen en elite trainer boxen zal bevatten. Waarbij je dus bij Pokémon GO alleen collection boxen kon bestellen, is dit gelukkig nu niet het geval.

Bij Card Chasers kan je eenvoudig Lost Origin booster boxen bestellen. Zo kan je de set snel compleet maken in je binder en ben je onderaan de streep, een stuk voordeliger uit als dat je losse booster packs zou aanschaffen. Omdat een booster box anders is ingedeeld, krijg je gegarandeerd een zeldzame kaart uit de booster box en vis je dus niet achter het net.

Buiten de booster boxen en elite trainer boxen zal Lost Origin ook met een nieuw product komen. Dit product zal Lost Origin booster bundle heten. Deze booster bundle zal 6 booster packs bevatten en zal rond de € 25,- gaan kosten.

Pokémon Lost Origin pre-release promo’s

Omdat Lost Origin een volledige uitbreiding betreft, zullen er ook pre-release promo’s worden uitgebracht. De promo’s die deze uitbreiding zal krijgen zijn: Comfey, Machamp, Finneon en Gengar. Vooral de Gengar vinden wij echt prachtig. Deze pre-release promo’s zullen te vinden zijn in de Build & Battle Stadium boxen van Lost Origin die verkrijgbaar zijn via onze website.

HomeCategoriesAccount
Search