Bestelling annuleren

Wil je een bestelling annuleren? Dan willen wij dit het liefst zo snel mogelijk weten. Zo worden misverstanden voorkomen en kunnen wij je geld terugstorten. Hoe eerder wij je annulering ontvangen, des te sneller wij de verwerking in ons systeem kunnen stopzetten. Is een bestelling reeds verwerkt? Dan kunnen wij deze helaas niet meer annuleren. Je kan de artikelen natuurlijk altijd retour sturen. Je kan hier meer over lezen in onze retourbeleid.

Bij een annulering die je ons te laat doorgeeft, zijn de kosten voor het retourneren voor eigen rekening. De verzendkosten worden dus niet door Card Chasers vergoed. Zodra wij je bestelling succesvol hebben terug ontvangen, komt de betalingsverplichting te vervallen en storten wij je geld zo spoedig mogelijk terug. Het termijn van terugstorten van je geld is afhankelijk van de betaalmethode. Wij raden je dus ook aan om je bestelling zo snel mogelijk te annuleren.

Bestelling geannuleerd door Card Chasers

Het kan helaas altijd voorkomen dat wij genoodzaakt zijn om je bestelling te annuleren. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Een bestelling kan geannuleerd worden omdat een artikel niet meer leverbaar is, maar ook onduidelijke of incorrecte adresgegevens kunnen een reden zijn om een bestelling te annuleren.

Als een bestelling wordt geannuleerd, dan komt je betalingsverplichting te vervallen en ontvang je het geld zo snel mogelijk terug op je rekening.