Ruilen & Retourneren

Wil je een artikel retourneren? Dan kan dit natuurlijk. Binnen 14 dagen na ontvangst, kan je een mail sturen naar info@cardchasers.nl met het bestelnummer. Wil je een nieuw product ontvangen? Dan kijken wij of het product voorradig is waarna wij deze opnieuw naar je versturen. Wij dienen natuurlijk wel het oude product eerst retour hebben gekregen. Wil je je geld terug ontvangen? Dan kan dit natuurlijk ook. Er zijn wel bepaalde voorwaarden verbonden aan het retourneren van een product.

  • Je dient retour kenbaar te maken via info@cardchasers.nl;
  • Je dient ook een track- en trace code te sturen naar info@cardchasers.nl;
  • Binnen 14 kalenderdagen (na ontvangst) retourneren;
  • Producten dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn;
  • De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening;
  • Producten dienen goed verpakt te worden;
  • Retourneren is geheel op eigen risico.

We kunnen alleen producten accepteren die zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn verzonden. We kunnen de retourzending van een product weigeren als het geopend of beschadigd is.

Retourneren geld

Wil je een product volledig retourneren en wil je geen nieuw product? Dan dien je eerst het opgeopende product terug te sturen naar Card Chasers. Na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde product, zetten wij direct de terugbetaling in werking. Dit kan tot 5 werkdagen duren maar in het algemeen zal dit een stuk sneller gaan. Het lig aan de gekozen betaalmethode hoe lang het duurt voordat jij je geld terug hebt op je rekening. Je ontvangt alleen aankoopbedrag terug en niet de eventuele verzendkosten.

 

Annuleren

Is je bestelling nog niet verzonden maar wilt u deze toch liever niet ontvangen? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje met het bestelnummer. Zo kunnen wij je order snel annuleren en zo heb je geen betalingsverplichting meer.

Mocht het product al verzonden zijn? Dan kan je het product natuurlijk altijd retourneren.