Pokemon uitbreiding Astral Radiance

De nieuwe Pokemon set: Astral Radiance

Na meerdere waanzinnige uitbreidingen in 2021, en de fantastische set Brilliant Stars in 2022, komt The Pokemon Company nu met weer een echte knaller van een set, namelijk Astral Radiance. Langzamerhand begint er steeds meer bekend te worden over deze nieuwe set.

Sword & Shield – Astral Radiance introduceert een nieuwe soort Pokemon kaart, namelijk de Radiant Pokemon kaart. Radiant Pokemon hebben de shiny kleuren van de desbtreffende Pokemon maar het zijn wel basic Pokemon, dus je hoeft ze niet eerst te evolueren in de Trading Card Game. Je kunt slechts één Radiant Pokémon in je deck hebben dus kies zorgvuldig.

Pokemon Sword & Shield 10 – Astrial Radiance

De Astral Radiance uitbreiding is de 10e uitbreiding in het Pokemon Sword and Shield-tijdperk van Pokemon. De Japanse set heet Battle Region en is een onderdeel van de Japanse VMAX Climax subset maar deelt ook kaarten met de Japanse sets Time Gazer en Space Juggler. De nieuwe uiterlijk van Dialga en Palkia staan centraal in deze set en de set staat gepland om uit te komen op 27 mei 2022.

Deze set haalt veel inspiritatie uit de Pokemon-game, Pokemon Legends: Arceus. Je kan dus de Hisuian-vormen van Typhlosion, Samurott en Decidueye verwachten, maar ook de origin forme van Dialga en Palkia. Dialga en Palkia zijn legendarische Pokemon, die je als VSTAR kaarten kan verwachten in Astral Radiance.

Net als Brilliant Stars bevat Astral Radiance ook weer een trainer gallery subset. Je kan 30 kaarten verwachten waarbij de bekende trainers en hun daarbij behorende Pokemon worden uitgelicht.

  • 3 Radiant Pokemon kaarten
  • 8 Pokemon VSTAR kaarten
  • 2 Pokemon VMAX kaarten
  • 21 Pokemon V kaarten
  • 30 Nieuwe trainer kaarten zoals in Brilliant Stars

Astral Radiance en VSTAR kaarten

Net als Brilliant Stars, biedt ook Astral Radiance de nodige ondersteuning voor de VSTAR kaarten in de Trading Card Game. Bij Brilliant Stars waren de Charizard VSTAR, Arceus VSTAR, Shaymin VSTAR en de Whimsicott VSTAR kaarten de echte sterren van de set. Dit zal in de Astral Radiance set niet anders zijn met de Dialga en Palkia VSTAR kaarten. Deze legendarische Pokemon krijgen niet alleen een VSTAR kaart maar ook een normale V kaart.

Astral-Radiance-VSTAR-Dialga

Radiant Pokemon kaarten

Sparkling kaarten of ook wel Radiant kaarten genoemd, zijn basis Pokemon met hogere statistieken dan normale basis Pokemon kaarten. Buiten de extra krachten van deze kaarten, zien er ook nog eens prachtig uit. Zo schitteren deze kaarten en hebben een holografische glans over de hele kaart waardoor ze natuurlijk de naam sparkling hebben gekregen. Deze kaarten zijn dus een echte toevoeging aan de Pokemon wereld en zullen zeer gewild zijn door Pokemon fanaten over de hele wereld.

HomeCategoriesAccount
Search